Liput

Mykkäelokuvakonsertti 14 €
Muut pitkät elokuvat 8 €
Lyhytelokuvanäytökset 0 €
Sarjamurhakortti 65 €
Festivaalibussi Ii–Oulu 5 €/matka

Vain 65 euron hintainen sarjamurhakortti on henkilökohtainen ja sillä pääsee kaikkiin näytöksiin. Kortin ostettuasi sinun ei tarvitse erikseen lunastaa näytöskohtaisia lippuja, vaan pääset saliin suoraan kortin esittämällä. Kortti ei sisällä pääsyä festivaalibusseihin.

Ennakkotiedoista poiketen tänä vuonna lippuja ei valitettavasti voi ostaa tai varata ennakkoon, pahoittelemme asiaa. Lippuja myydään vain paikan päällä. Lippuja riittää kyllä kaikille kun saavut paikalle ajoissa. Varaathan mukaan riittävästi käteistä, sillä valitettavasti maksukortit eivät käy. Lähin pankkiautomaatti löytyy Iin Osuuspankin seinästä (Haminantie 4, 300 metriä Yöväentalolta). Myöskään kulttuuri- ja liikuntasetelit eivät käy maksuvälineenä.

Festivaalikahvila 

Yöväentalon kahviossa myydään nälkäisille festivaalivieraille kahvia, teetä ja virvoitusjuomia sekä pientä purtavaa, suolaista ja makeaa. Kahviota pyörittävät Oulun steinerkoulun 3. lk oppilaiden vanhemmat. Festivaalikahvila ja lipunmyynti aukeavat puoli tuntia ennen ensimmäistä näytöstä ja ovat auki viimeisen näytöksen alkuun saakka. Kahviossa on myös myytävänä festivaalituotteita, kuten karmean tyylikkäitä IIK!!-T-paitoja.

The Odhers ja Monsterinbox pitävät pop-up-kuvataidegalleriaa Yöväentalossa festivaalin aikana. Näytteillä ja myynnissä on valikoima kauhuhenkisiä taideteoksia.